srijeda, 22. rujna 2010.

S - kapada, Dj Jelow, Sorisso 16.10.2010. KLUB TENK

 Balkan kolektiv i klub Tenk, za sve Vas donose pravu poslasticu u grad na Riječini. Biti će to ska i večer polomljenih ritmova ( drum & bass ).



16.10.2010.

S - kapada

S-kapada je mladi perspektivni vokalno-instrumentalni ansambl iz Osijeka. Formiran 2009. godine posada se sastoji od aktualne šestorke koju čine Slavko Babić – vokal, Zvonimir Zvonar – gitara i tu i tamo zapjevuši, Leo Fekete – bubnjevi, Nikola Vidović – saksofon, Marko Žulj – harmonika i Luka Škaro - bas gitara. Vrsta glazbenog opredjeljenja je pretežito ska s izraženim elementima balkanskog podneblja, a tu i tamo se posudi i koja fora iz punka. Pjesme su sve autorske i dolaze od srca ili piva, a ponekad će zasvirati i koju obradu, al to jedino ako ih se zove na bis nakon što ispucaju cijeli repertoar. Izrazito su ponosni na dosadašnje uspjehe kao što su : pobjeda na gitarijadi u organizaciji Kluba United u Osijeku, svirka s talijanskim Jacinto Canek, sudjelovanje na OpatijskIM BarufaMA 2010. godine, prisustvovanje osječkom We Love Music festivalu 2010. godine, izvođenjem fenomenalne svirke u Zrenjaninu, te naravno, činjenicom da su gospodinu Darku Rundeku ostvarili životni san kad je s njima zapjevao u Hangaru, Osijek. Snimljen je kratkometražni album sa 6 hit pjesama koje će te moći potražiti u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, internetu.








 
Jelow ( Novi Sad ) 


Sorriso ( Novi Sad )



Ulaz na ovu noć će iznositi svega 30kn. A s obzirom da imamo goste iz druge države, cijena je i više nego prihvatljiva. Što više reći nego 16.10.2010. svi putevi vode u Tenk.

Nema komentara:

Objavi komentar